BONUS KFT. - Szombathely
img
Hibrid, kupé és SUV
Öt páratlan érvünk van:
  1. Dinamikus dizájn
  2. Alacsony fogyasztás
  3. Bevált hibrid technológia
  4. Bárhol feltölthető
  5. Kiemelkedő biztonság
img
Üzemanyag-fogyasztás (WLTP kombinált, súlyozott): 2,0 l/100 km. CO2 kibocsátás (WLTP kombinált, súlyozott): 46 g/km. Elektromos hatótávolság (EAER City /L, Mid/ WLTP): 55 km
Öt páratlan érvünk van:
  1. Dinamikus dizájn
  2. Alacsony fogyasztás
  3. Bevált hibrid technológia
  4. Bárhol feltölthető
  5. Kiemelkedő biztonság

Válasszon színt!

Gyémánt-vörös (Red Diamond), metál
img
img

Ajánlott fogyasztói ár

14 320 000 Ft-tól

Konfigurátor
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk.
img
Fedezze fel

Design

Magabiztos, elegáns és jellegzetes. Hibrid, kupé és SUV. Ez az új Eclipse Cross Plug-in Hybrid. Kápráztassa el magát a dinamikus vonalvezetésével, a markáns részleteivel, és lenyűgöző felszereltségével. Az Eclipse Cross PHEV ötvözi a benzinmotor előnyeit az elektromos hajtás csendes siklásával. Íme egy egyedülálló crossover SUV, gyönyörű és kifinomult stílusban.
img
Fedezze fel

KÉNYELEM

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy autó teljesítménye csak akkor bír jelentőséggel, ha azt a vezető uralni is tudja. A kényelmes belső tér kialakításakor ezt tartottuk szem előtt. Minden kapcsolót és vezérlő elemet úgy helyeztünk el, hogy az Ön számára a lehető legkényelmesebb legyen annak érdekében, hogy csak a lényegre összpontosíthasson.
img
Fedezze fel

Biztonság

A Mitsubishi számára az autóinak formájánál is fontosabb a lehető legnagyobb biztonság, amit modelljei kínálhatnak Önnek és családjának. Ezért a Mitsubishi teljes körű, az aktív és passzív biztonsági elemekre kiterjedő megoldásokkal vértezte fel az új Eclipse Cross PHEV-t.
img
Fedezze fel

Technológia

A PHEV rendszerben az első és hátsó kerekeket egy-egy kisméretű és könnyű elektromotor hajtja, ami zökkenőmentes és komfortos vezetést kínál, mindemellett olyan gyorsulást és lobbanékonyságot biztosít, ami az elektromos motorok sajátossága. A 2,4 literes benzinmotor az első kerekek meghajtá­sával további erőt biztosít, szükség esetén pedig az akkumulátor töltésére is szolgál, így Önnek sosem kell aggódnia az akkumulátor töltöttségi szintjéért.